31 marta, 2021

Povećanje izdržljivosti

Ukoliko se bavite bilo kojim sportom, nebitno je da li ste bodibilder, rekreativac, fudbaler, košarkaš…za svaki vaš trening potreban je maksimum izdržljivosti.

U većini slučajeva naše telo reaguje na spoljne faktore, emocionalno raspoloženje ili uopšteno stanje organizma te i pored redovnih treninga ne možemo dostići maksimum.

Kako bismo pravilno povećali izdržljivost tokom redovnih sportskih aktivnosti i samih treninga potrebno je da koristimo odgovarajuće formule koje će svakom vežbaču omogućiti izvođenje svake vežbe visokog intenziteta bez preterane premorenosti.

 

Kako povećati izdržljivost tokom treninga?

U trenutku kada u teretani ili na sportskom terenu se rade energičnije vežbe, telesni metabolizam svakog od nas se povećava što sve dovodi do oksidacije supstanci ali i slobodnih radikala.

MoveON kašasti proizvod sa specijalizovanim nutritivnim vrednostima ima ulogu da podiže nivo energije ali u istom trenutku i prebacuje oksidativni stres na sve regije vaših mišića odmah nakon treninga.

Bitno je to što će MoveON poboljšati vašu mišićnu snagu ali u istom trenutku će poboljšati i cirkulaciju krvi u vašem organizmu. Na ovaj način bićete sigurni da ste ćelije vašeg organizma održali zdravim, a one će moći normalno da funkcionišu.

 

Kada je pravo vreme za MoveON?

Bez obzira da li ste profesionalni sportista ili rekreativac, bitno je da na svakom treningu pružite svoj maksimum kako bi vaše telo bilo zdravije, ali i kako biste na najbrži mogući način postigli zacrtane rezultate.

MoveON će zahvaljujući svom sastavu uticati na povećanje izdržljivosti tokom treninga, ali će biti uspešan i u borbi protiv upale, a smanjenje bolova u mišićima biće prošlost.

Na ovaj način bićete sigurni da ste svoje telo zaštitili od povreda.

Upravo je ovo i glavni razlog zbog čega poznati sportisti ali i sportski lekari preporučuju, kao dodatak, MoveON bez obzira da li vežbate intenzivno ili ste rekreativac.

 

Da li je MoveON bezbedan?

S obzirom na to da je MoveON, specijalizovan za povećanje izdržljivosti, napravljen od pažljivo biranih prirodnih sastojaka – sa garancijom vam možemo reći da je potpuno bezbedan po vaše zdravlje u bilo kom starosnom dobu da se nalazite.

Brojne žitarice, mahunarke i suvo voće uz dodatak meda biće vaš omiljeni proizvod kako biste povećali izdržljivost, a možete ga koristiti kako tokom samog, tako i nakon treninga odnosno bilo koje jače fizičke aktivnosti.

 

Da li je tokom treninga najbitnija hrana?

Svakako da je bitna pravilna i uravnotežena ishrana, ali s obzirom na to da vreme u kojem živimo nam i ne dozvoljava toliko rigorozne jelovnike potrebno je obraditi pažnju na dodatke ishrani.

Takođe, bez obzira u kojoj količini jedete proteine, dižete nebrojene kilograme tereta – sve ovo pada u vodu ukoliko vam nivo energije nije na svom maksimumu.

Ovo će se upravo odraziti i na vaš maksimum jer ga nikada nećete dostići, a vi sami nećete ni biti zadovoljni postignutim rezultatima.

Kako biste na pravilan način počeli sa izgradnjom svoje muskulature, smršali, dostigli profesionalne rezultate ili jednostavno poboljšali svoje zdravlje – potrebno je da povećate izdržljivost vašeg organizma.

Osnovna ideja MoveON preparata jeste da dostignete ciljani vrh energije, tačno u onom trenutku kada vam je najpotrebnije.

Nije potrebno da haotičnom ishranom, raznim suplementima i preparatima nepotrebno iscrpljujete svoj organizam tokom čitavog dana jer je ovo potpuno prirodan preparat koji će uticati na vaše rezultate.

 

Šta je povećanje izdržljivosti?

Sa ovim terminom, sigurni smo, susrećete se svakodnevno.

Kako bismo na najbolji mogući način objasnili sam termin, potrebno je upravo da vidimo na koji način deluje MoveON biljni preparat koji povećava izdržljivost.

Povećanje snage, energije, izdržljivosti ali i eventualno povećanje vašeg fokusa kao i volje za treningom nešto je što je potrebno prilikom svake fizičke aktivnosti.

Bez obzira da li ste rekreativac ili profesionalni sportista, ukoliko nemate dovoljno volje sve je uzalud, ali je u mnogim situacijama volja prisutna dok izdržljivost nije.

Ukoliko ste sebi postavili cilj, da povećate sopstvene performanse na svakom treningu, ali i da svom organizmu obezbedite kvalitetan trening kao i odmor – potrebno je da redovno konzumirate MoveON.

Međutim, jako je bitno da u trenutku kada postignete zacrtani plafon svojih mogućnosti – tu i ne stanete. S obzirom na to da je vaš organizam naviknut na redovnu fizičku aktivnost kao i viši nivo izdržljivosti, preporuka je da pojačate trening, ishranu kao i odmor ali i da koristite i dalje pravilne preparate koji vam u svemu ovome mogu pomoći.

 

Izdržljivost u sportu je najbitnija stavka!

Borilački sport, teretana, trčanje ili bilo koji drug vid izičke aktivnosti zahteva izdržljivost koja predstavlja jednu od najbitnijih stavki.

Ukoliko nemate adekvatnu kondiciju, normalno je da nećete imati ni izdržljivost organizma, a na taj način nećete ni pružiti svoj maksimum pa ni dostići svoje profesionalne ili rekreativne ciljeve.

Najlakše je uvesti treninge izdržljivosti, ali je jako bitno znati koje pravilne preparate uključiti svakodnevno, a biljna supstanca koja ima važnu ulogu u izgradnji izdržljivosti jeste MoveON.

MoveON koriste profesionalni sportisti, rekreativci, pa čak i osobe koje u sklopu svojih dnevnih aktivnosti imaju fizički napor.

Napravljena je od potpuno prirodnih sastojaka, prijatnog je ukusa, a ne postoji ni jedno ograničenje u vezi sa njegovim korišćenjem.